Til hovedinnhold

Rønningen folkehøgskole

  • Elevplasser: 165
  • Undervisning pr. uke: 30
  • Skolestart: 23.08.2025
  • Verdigrunnlag:
    Kristen
    De kristne folkehøgskolene har et kristent verdigrunnlag. De er eid av, eller knyttet til, kristne organisasjoner eller trossamfunn. De vil gjerne ha elever med ulike interesser og livssyn.
  • Tilbyr: Vegetar, vegan
    De fleste skoler tilrettelegger for matallergier og andre behov. Ta gjerne kontakt med skolen.
  • Miljøsertifisering:
    Fairtrade
    Sertifisering for skoler som tilbyr Fairtrade-merkede produkter og bevisstgjør om rettferdig handel.
    Grønt flagg
    Internasjonal sertifisering for skoler som har opplæring i miljø.
  • Sted: Oslo
  • Studietur for skolen: Fellestur i Nordmarka, Fellestur til Skarslia og Rødungstøl, Avslutningstur til Strandheim - Oslofjorden
Folkehøgskolen i OSLO. Oslos eneste folkehøgskole tilbyr grensesprengende muligheter som sikrer deg et fantastisk år. Året gir deg tilgang til både hovedstaden, marka og de herligste vennene på gangen.  Alt ligger klart - det er kun opp til deg å gripe mulighetene! 

Rønningen har et varmt fellesskap. Vårt brede linjetilbud gjør at mange ulike elever møtes og blir venner. Å reise rundt i Oslo er en del av pakka når du går på Rønningen. Derfor får du utdelt reisekort med full frihet til å velge trikk, buss eller T-bane.

Under fotballbanen skjuler det seg topp moderne klasserom, treningsfasiliteter og en 1000 m² idrettshall. En liten gressplen unna ligger vårt flotte nye internat, med kjøkken og elevrom i hotellklasse.

Skolen ligger på Grefsenåsen med en fantastisk panoramautsikt over byen og Oslofjorden. Nordmarka er Rønningens nærmeste nabo. Her kan du velge mellom lange eller korte turer. En 15 minutters trikketur tar deg til Grunerløkka, hvor de mange kafeene, konsertene, kinofilmene og rusleturene venter på deg.

På Rønningen vil vi inspirere deg til å finne nye venner, finne ut hva du brenner for og jobbe godt med det. Velkommen til oss!

Hvert år lager vi stor festival! Alle elevene er involvert og vi inviterer andre skoler, venner og familie til å bli med på vår egen Rønningenfestival med konserter, turneringer, utstillinger, workshops, foredrag og ikke minst digg festivalmat.

På Rønningen er vi opptatt av bærekraft og det grønne skiftet, og her kan du se skolens Miljøråds presentasjon av vår grønne skole:

Dette står vi for

Rønningen Folkehøgskole er en kristen, grønn og global skole. Vi er opptatt av de store spørsmål i livet. Hvor kommer vi fra? Hva er meningen med livet? Vår visjon: Rønningen er stedet der Himmel og Jord møtes.

Rønningen har et raust og inkluderende menneskesyn. Samtidig har vi et sterkt fokus på faglighet. Våre lærere er valgt fra øverste hylle og har alle en aktiv karriere knyttet til sitt fagområde. Elevene våre gir de ansatte en score på 8,9 av 10 mulige på hvor godt de blir ivaretatt (118 svar).

Forskjellighet er også viktig for oss. Som Norges største breddeskole vil du møte mange ulike elever. Vi mener at alle er like viktige og verdifulle - enten du driver med toppidrett, er kunstner, musiker eller er interessert i globale spørsmål.

 

Rønningen tar fellesskap på alvor! På linja får du fordype deg i det du brenner for, i fellesøktene blir du kjent med de andre elevene og deg selv!

Vi begynner dagene med felles morgensamling for alle elever og ansatte.

Bofelleskapet er også en del av skolens fellesfag. Her finner dere ut av alt det som handler om å bo sammen, fordele oppgaver og holde orden slik at det blir godt for alle å leve sammen. Dette er gode erfaringer å ta med seg i livet!

Tirsdager har vi fellessfaget Himmel og Jord etter lunsj. Der tar vi opp ulike temaer innen samfunn, kultur, religion, helse og globale spørsmål.

Lørdager har vi aktivitetsdag eller seminar med alle skolens elever sammen. Her drar vi ofte ut i byen eller på tur.

Skoleåret begynner med en sosial tur til Nordmarka, og avsluttes med en blåtur!

Rønningen har et utrolig spennende og bredt valgfagstilbud! Her er valgfagene vi tilbyr våre elever for skoleåret 2023-2024:

1. AKTIVITETSVALGFAG:

Dans: Jazz og moderne dans

Lære grunnleggende elementer innenfor jazzteknikk og grunnleggende gulvarbeid innenfor moderne. Lære en koreografi som blander sammen elementer fra jazzdans og moderne dans.

Basketball

Lære grunnleggende regler og teknikk i basketball gjennom ulike øvelser. Vi vil gjennomføre øvelser alene, i par og sammen som lag.

Cardio gruppetime

Her får vi opp smilepulsen ved å gjøre spennende trinnkombinasjoner til energisk musikk.

Dans: HipHop & Street

Lære seg koreografi innenfor hiphop og urbane stilarter. Vi lærer, øver og fremfører.

Flex - Avspenning

Øke kroppens bevegelsesevne gjennom å trene styrke, fleksibilitet og balanse med øvelser inspirert av yoga, pilates, uttøying og avspenning.

Fotball

Øktene vil i stor grad være spill-preget, mange, korte kamper med høy intensitet. Etter kampene vil lagene få litt tid til å reflektere rundt målene vi jobber med, både som individ og lag.

Gitar

Lære seg grunnleggende akkorder, rytmer og spilleteknikker. Øve seg på å høre når man skal skifte akkord. Enkel trinnanalyse og akkordoppbygging.

Helårsbading

Pushe seg selv til å gjennomføre en aktivitet der du må ut av komfortsona. Støtte andre og selv be om støtte til å gjennomføre.

Myk morgenyoga

Få en rolig aktiviserende start på dagen som myker opp og lar deg ta tempen på dagen din

Piano

Bli kjent med pianoet og lære seg skalaer og akkordoppbygging. Lære seg grunnleggende spilleteknikk, å spille akkorder og trene på ulike kompfigurer.

Rønningen Hitkor

Musikk er for alle, og i Rønningen Hitkor får man ta del i et musikalsk fellesskap, med mål om å skape sangglede i et trygt og inspirerende miljø med nye og gamle rønnere.

Samtalegruppe

Delta i et trygt og åpent rom for samtale. Sette ord på erfaringer og holdninger man har med seg i et trygt rom sammen med andre.

Styrketrening

Komme i bedre form, med utgangspunkt i egne forutsetninger og målsetninger. Innarbeide treningsrutiner, forebygge skader og psykisk helse.

Vokal

Oppleve musikkglede og mestring ved å synge, både sammen med andre og som solist.

Volleyball

Volleyball skal være en sosial møteplass hvor det er plass til alle uavhengig av nivå og sportslig bakgrunn. 

2. VERDIVALGFAG:

Bra nok?

Bærekraft i praksis

De store spørsmålene

Er det mulig å tro?

Hverdagspsykologi

Innføring i filosofi

Kommunikasjon og konflikthåndtering

Skaperkraft og kreativitet

Ukas nyheter

Veien til voksenlivet

3. VALGFAG FORDYPNING

Barista

Bootcamp

Danselaboratoriet

Film & Filosofi

Foto

Grafisk design

Grønne gaver

Instrumentintro

Kajakk

Keramikk

Lyd- og lysteknikk

Matlaging

Min musikk

Padeltennis

Personlig økonomi

Rytmisk korledelse

Sying

Turdøgn

4. ELEVSTYRTE VALGFAG

Vi holder til på Kjelsås i Oslo.

Fra Oslo S, Jernbanetorget: T-bane til Storo og deretter buss nr. 56 mot Solemskogen. Nærmeste holdeplass er Rønningen.

Fra Gardermoen: Flybuss nr. 3 til Storo. Deretter buss nr. 56 mot Solemskogen eller trikk nr. 11/12 mot Kjelsås.

Finn reiserute fra der du bor

Oslomarka: Ett minutt å gå.

Teknisk museum: 19 minutter å gå.

Storo senter: 11 minutter med buss

Grünerløkka: 15 minutter med trikk.

Ullevaal Stadion: 20 minutter med buss.

Karl Johansgate: 25 minutter med trikk, buss eller t-bane.

Aker Brygge: 29 minutter med trikk, buss eller t-bane.

Hovedøya: 50 minutter med trikk og båt.

Frognerparken: 45 minutter med buss og t-bane.

Holmenkollen: 60 minutter med trikk, buss eller t-bane.

På Rønningen skjer det mye hele dagen. Vi har en egen aktivitetskalender der tilbudene legges ut hver uke.

Etter middag har vi et bredt tilbud av valgfag og andre fagorienterte tilbud og utflukter. Kveldsarrangementene veksler mellom turneringer i hallen, filmtilbud, egne huskonserter og konserter med artister som kommer på besøk, messer og meditasjoner, sosiale arrangementer som spillkvelder, café, karaoke, etc, og ikke minst tilbud ute i byen.  Oslo tilbyr en rekke arrangementer som vi gjerne benytter oss av!

Hver fredag slår vi på stortromma. Da lager de ulike linjene underholdning for de andre elevene.

Rønningen folkehøgskole har mange søkere. Skolens tilbud er tilrettelagt for ungdom i alderen 18-22 år. Søknader vurderes basert på følgende kriterier:  

  • Komplett søknad inkludert fraværsoversikt
  • Opplyst motivasjon, interesse og forventninger vektlegges
  • Linjekapasitet
  • Bærekraftige læringsfellesskap med ulike elevtyper og variert bakgrunn
  • Begrenset antall plasser for søkere under 18 år og fra 22 til ca 25 år
  • Enkelte linjer har faglige kriterier for opptak - se linjesidene

Søk tidlig!

Bygninger

Internatene er nye fra 2017. De har heis og er tilrettelagt for rullestolbrukere. Alle ordinære undervisningslokaler er tilgjengelige via heis. Ett av byggene på skolen er ikke tilrettelagt for rullestolbrukere, så fremt det ikke benyttes en egen ekstern rampe. Dette bygget "Herregården" er et gammelt bygg som er fredet. 

Mat

Vi legger til rette for laktose- og glutenfri diett, samt vegetar/ vegansk mat. Dersom eleven har andre behov, må dette kommuniseres til skolen i forbindelse med søknad. Ved matallergi ber skolen om at dokumentasjon fremlegges i forkant av skoleåret. Vi tar ikke ekstra betalt for tilrettelegging, og utvalget i tilrettelagt meny, kan av og til være noe begrenset.

Faglig og sosialt

Rønningen tilbyr ikke en egen bo- og arbeidstreningslinje, men tar hvert år opp et begrenset antall elever med særskilte behov. Du vil være elev i et funkjonsfriskt miljø, og får tildelt plass på en av våre ordinære linjer. Du får hverdagen tilrettelagt ut i fra ditt behov, og med oppfølging av skolens støtteapparat. Rønningens linjer er ulike i læringsprogram og aktivitetstilbud, og det kan være begrensninger i hva slags tilrettelegging vi har mulighet til å tilby på de ulike linjene. For at vi skal kunne tilby et tilrettelagt opplegg, er det avgjørende med informasjon og åpen dialog i forbindelse med søknadsprosessen. Se mer om tilrettelegging på Rønningens hjemmesider. 

Ottar Nesje

Rektor

Ottar er både engasjert verdensborger, utøvende musiker, og en som liker å se humoren i mye! Han gikk selv på Rønningen i 83-84, og har vært ansatt på skolen siden 2006. Først som lærer, så assisterende rektor og i dag som rektor. Han er utdannet lektor med fagene musikk, samfunnsfag, utviklingsstudier, kristendom, ungdomsarbeid og pedagogikk, og har senere tatt lederutdanning for folkehøgskolen. 

Epost: ottar@ronningen.fhs.no
Telefon: 90 85 96 96 / 21 02 36 04

Mari Tesdal Hinze

Assisterende rektor

Mari elsker å lage gode tilbud til elevene, og med en godt utviklet sosial sans sammen med en god dose orden, kommer dette elevene til gode. Mari er utdannet musikkpedagog fra Norges musikkhøgskole og har jobbet på Rønningen siden hun gikk ut derfra i 2010. Mari har lang erfaring fra KFUK-KFUM og har holdt på med korarbeid både i organisasjonen og med sitt eget prosjekt: Oslo Hit Ensemble.

Epost: mari@ronningen.fhs.no
Telefon: 416 37 268 / 21 02 36 05

Ann-Kathrin Gloppen

Internatleder

Ann-Kathrin har den størst og dypeste lenestolen på kontoret sitt - og åpen dør. Hun er levende opptatt av hvordan vi best mulig kan bo og leve sammen. Hun mener vask er en fest, at den trenger musikk og åpne dører. I mange år drev hun terapeutfellesskapet Livspust, med tilbudet om ulike former for samtaleterapi på Grünerløkka i Oslo.

Epost: ann.kathrin@ronningen.fhs.no
Telefon: 920 63 420 / 21 02 36 08

Ole Sørnes Askvik

IKV og hostelleder

Ole er leder for kjøkken, vaktmestere og sommerhostel. Med utdanningsbakgrunn innen folkehelse, psykologi og relasjonsledelse tror Ole på miljøer hvor prøving og feiling er en optimal vei til mestring. Ingen lærer noe nytt på veien uten å våge å feile.Ole er veldig glad i alt som utvikler skolen, og Cafe Ubuntu har han en spesiell forkjørlighet for.  Her holder han i elevens baristakurs og drift.

Epost: ole@ronningen.fhs.no
Telefon: 993 23 393 / 21 02 36 09

Ina Jørgensen

Administrasjonsleder

«Admina» er den som behandler søknaden din og sørger for at du er klar for folkehøgskolelivet når du skal innta plassen din på Rønningen!

I tillegg til lærerbakgrunn, har Ina jobbet med ledertrening for ungdom på KFUK-hjemmet i London.

Epost: ina@ronningen.fhs.no
Telefon: 21023602

Kjersti Nesse

Rådgiver

Kjersti har nærmere 20 års erfaring med å sende norsk ungdom på utveksling til utlandet. Hun stortrives med å jobbe med unge mennesker! Kjersti er involvert både før og under elevenes opphold på Rønningen.

 

Epost: kjersti@ronningen.fhs.no
Telefon: 21 02 36 03

Mette Winsnes Rødal

Økonomileder

Mette er utdannet revisor og  jobber med regnskap, fakturering og mye annet som har med økonomi på skolen å gjøre. Hun liker at ting stemmer og kan forklares. Hun følger opp at elevene betaler, og lærer mer enn gjerne bort hvordan man bruker nettbanken.

 

Epost: mette@ronningen.fhs.no
Telefon: 21 02 36 07

Lillian Skjold Rafoss

Linjelærer SE:OSLO

Lillian elsker kaffe, solnedganger og hverdagens øyeblikk. Hun møter deg med et smil og er alltid klar for en god prat om livets små eller store spørsmål. 

Hun har jobbet fem år for Sjømannskirken i New Orleans og Stockholm. Årene i utlandet har gitt henne solid internasjonal erfaring, økt forståelse av identitet, kultur og tradisjoner.

Tidligere lærer på Lundheim Folkehøgskole og Flekkefjord vgs.

 

Epost: lillian@ronningen.fhs.no
Telefon: 40047937

Kristin Glad

Lærer Globalt engasjement

Kristin har syklet fra Nordkapp til Cape Town for å bevise at det er mulig å lukke gapet mellom Nord og Sør. Hun har bodd et år på Madagaskar og tre i Tanzania, hvor hun laget en dokumentar om hvordan multinasjonale selskaper utnytter landets gullressurser uten hensyn til menneskerettigheter. 49-åringen jobbet tidligere med kommunikasjon i KFUK-KFUM, som lærer i ungdomsskolen og NRK-journalist.  

Epost: glad@ronningen.fhs.no
Telefon: 97066678

Kristin Riiser Dankel

Lærer norsk språk og kultur

Kristin har bodd og jobbet på 3 av verdens kontinenter og snakker mange språk.

Hun er utdannet lærer i norsk som andrespråk og har også miljøgeografi, utviklingsstudier, fortellerkunst og  norsk folkedans. Tidligere har Kristin blant annet jobbet som lærer på Geitmyra matkultursenter for barn og som freelance forteller i tillegg til bred erfaring fra barne- og ungdomsarbeid i inn- og utland.

Epost: kristin@ronningen.fhs.no

Jakob Holst

Linjelærer Ten Sing Norway

Jakob Holst har vokst opp med Ten Sing. Han var selv på Ten Sing Norway i 14-15, og har siden utdannet seg til musikkterapeut på Griegakademiet i Bergen. Jakob er musiker, spiller selv gitar, og har jobbet med "Alle med" - prosjektet i KFUK-KFUM Norge.

Epost: jakob@ronningen.fhs.no

Sølve Styve Etnestad

Linjelærer Vokal, Artist, Låtskriver

Sølve er sanger, låtskriver og dirigent, og har masterutdanning fra Musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo. Han dirigerer det profilerte gospelkoret Mosaic, og har i tillegg erfaring fra en rekke ulike bandprosjekter, som sanger, pianist og gitarist. Sølve har lang organisasjonserfaring i KFUK-KFUM, og har vært linjelærer for Ten Sing Norway siden 2016.

Epost: solve@ronningen.fhs.no

Markus Lillehaug Johnsen

Lærer Band, Musikkproduksjon, Vokal,Artist,Låtskriver og TSN

Markus er en gitarist og produsent som har jobbet med artister som bl a Maria Mena, Marthe Wang, Helene Bøksle, Ole Børud, og i produksjoner som Idol og the Voice. Han er utdannet ved Norges Musikkhøgskoles jazzlinje.
I tillegg til å undervise ved Rønningen Folkehøgskole, Musikkhøgskolen og Høgskolen i Staffeldtsgate, spiller han i egne band som jazzbandet Moose Patrol og metalbandet The Taos Hum.

Epost: markus@ronningen.fhs.no

Tone Scott-Dahl Pedersen

Sangpedagog Vokal,Artist,Låtskriver, Utøvende musikk og TSN

Tone er sanger og pianist og har jobbet som sangpedagog på Vokallinja på Rønningen siden 2001. Hun underviser også på NLA høgskolen i Staffeldtsgate. Ved siden av Rønningen jobber hun også som utøvende sanger, pianist og låtskriver, og har erfaring fra en rekke ulike bandprosjekter, konserter og festivaler.

Epost: tone@ronningen.fhs.no

Julie Kristine Ski

Linjelærer dans

Julie har en bachelor i dans og pedagogikk fra Den Norske Balletthøyskole, med fordypning i moderne- og samtidsdans. Etter endt utdanning dro hun til New York City hvor hun fullførte et 6-måneders International Student Visa Program ved Dance New Amsterdam. Julie har stor interesse for anatomi og fysiologi og har årstudium i medisin grunnfag.

Epost: julie.kristine@ronningen.fhs.no

Svein Tore Brandshaug

Linjelærer Toppfotball

Svein Tore har bred erfaring innenfor toppfotballen. Har spilt i Molde, Ham-kam, Strømsgodset, Haugesund og Skeid. UEFA B-trenerlisens. Har i tillegg bachelorgrad i idrett.  Ellers svært musikkinteressert.

Epost: svein.tore@ronningen.fhs.no
Telefon: 91131353

Astrid Lødemel

Linjelærer Toppidrett

Astrid er en ekte vossing som jobber på Rønningen. Hun var profesjonell alpinist med sølv og bronsje i verdensmesterskap. I etterkant har hun jobbet som programleder på TV og deltager i mesternes mester og 71 grader nord. Etter å ha jobbet i Bama og ekstremsportsveko har hun nå gått over til folkehøgskolen.  På toppidrettslinja jobber hun med å gjøre hver enkelt elev til det beste de kan bli. 

Epost: astrid@ronningen.fhs.no
Twitter: @astridlod

Christoffer Dahl

Linjelærer Idrett og ball

Christoffer har spilt fotball i Eliteserien for både Lyn og Hønefoss, og ikke minst for vår "egen" klubb; KFUM-kameratene Oslo. Her har han også jobbet som assisterende daglig leder i flere år. Men det er ikke bare fotball som interesserer Christoffer. Han interesserer seg for alle typer idrett, og derfor er Idrett og Ball en perfekt match! Christoffer har sin lærerutdannelse fra OsloMet. 

Epost: christoffer@ronningen.fhs.no

Sture H. Vareide

Linjelærer FOTOVIDEO: digital design

Sture er en gladlaks som digger å jobbe med visuelle uttrykk, enten det er foto eller levende bilder. Han har jobbet som pressefotograf, videoprodusent for informasjon og dokumentar, vært lærer i foto- og videoproduksjon på Medier & Kommunikasjon på Lillestrøm videregående skole før han begynte på Rønningen høsten 2008.

Epost: sture@ronningen.fhs.no

Karen Kviltu Lidal

Lærer i kunst og arkitektur

Karen har master fra Kunsthøgskolen i Oslo og er aktiv som kunstner ved siden av undervisningen. Hun er opptatt av arkitektur, og har tidligere blant annet jobbet som tegnelærer på Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo. Karen elsker å undervise i kunstfag, og er opptatt av hvordan kunst kan få oss til å se verden og hverandre med nye øyne!

Epost: karen@ronningen.fhs.no
Nettside
Instagram: @karenlidal

Camilla Chmiel

Linjelærer for Kunst og arkitektur

Camilla har utdanning i billedkunst fra USA, med hovedvekt på maleri og tegning. Hun jobber som kunstner, ved siden av å være lærer på Rønningen. Camilla liker veldig godt å finne ut hvordan man kan lage ting selv, og på den måten bidra til interessante møter mellom mennesker, og helt enkelt til en bedre verden!

Epost: camilla@ronningen.fhs.no
Nettside

Ove Odland

Ove har vært Miljølærer på Rønningen i 5 år, men har tidligere jobbet her i 30 år som vaktmester. Han jobber også som miljøarbeider i Barnevernet og noe han har gjort i 13 år. Er utdannet agronom og maskin- og mekaniker. Ove er svært interessert i mennesker, sport og musikk.

Epost: ove@ronningen.fhs.no

Oskar Flyman

Kjøkkensjef

Den svenske kokken som elsker å konkurrere og hater å tape. Han drømmer om en karriere innen golf, men tar til takke med ukentlige padeltennis kamper, en ny form for tennis. Dette er mannen som står bak de ukentlige reisene til alle mulige verdensdeler. På Rønningen har vi spist mat fra Chile, Japan, Korea, England, Usa, Sverige og mange, mange flere.

Epost: oskar@ronningen.fhs.no

Illona Karlsen

Kjøkkenmedarbeider

Youssef Khalil Youssef

Vaktmesterassistent

Hong He

Hushjelp

Epost: hong@ronningen.fhs.no

Linjer på Rønningen folkehøgskole

Søk på skolenSkolens nettside

Tidligere elever

Emilie Henriksen

Etter et år på Rønningen sitter jeg igjen med så sinnsykt mange fine minner og de flotteste menneskene rundt meg.

Emilie Henriksen
Tonje Cecilie Stordalen

Du har det fantastisk gøy i et helt år med mennesker som betyr masse for deg og får fram dine beste sider

Tonje Cecilie Stordalen
Oda Alexandra Sporsheim

På Rønningen fikk jeg utfoldet meg kreativt og møtt gode mennesker jeg kommer til å ta med meg videre i livet.

Oda Alexandra Sporsheim

Det beste med Rønningen Folkehøgskole må være det fantastiske samholdet. Her fikk jeg endelig senket skuldrene og være meg selv.

Ingebjørg Nistad

Jeg hadde et supert år på danselinjen! Her fikk jeg muligheten til å utvikle meg selv, både som danser og som person. Det var et veldig bra klassemiljø der alle backet hverandre og heiet på hverandre!

Ingebjørg Nistad
Rasmus Møller Pedersen

Uten tvil noe av det mest lærerike jeg har vært med på, med superengasjerte lærere og enda bedre klassemiljø!

Rasmus Møller Pedersen

Nyheter

Slik kan din folkehøgskole motta Bærekraftprisen 2024

For femte år på rad skal folkehøgskolenes Bærekraftpris deles ut. Les mer om hvordan du nominerer din egen eller en annen skole her.

Slik kombinerte Mille folkehøgskole og toppidrettskarrieren

– Folkehøgskole er for alle. Enten man vil bli best, eller bare vil gi idretten en siste sjanse, sier eliteseriespiller Mille Tveit Porsmyr.

Få gratis skolekatalog i postkassa!

Få katalog med full oversikt over alle folkehøgskoler i posten. Bli kjent med skolene i ro og mak, og diskuter med venner og familie!

Bestill katalogen