- Matauk
- Tradisjonell mat og teknikker
- Streetfood og verdensmat
- Det italienske kjøkken
Vi starter høsten med tema matauk. Da skal vi høste, plukke og sanke fra åker og natur. Vi har vår egen kjøkkenhage og maten tilbereder vi både ute på bål og på skolekjøkkenet. Vi har fokus på lokal og kortreist mat. Vi besøker lokale matprodusenter, og legger ut på en matsafari fra fjell til kyst i Trøndelag.
I november er det tid for juleforberedelser på MatLyst. Da tar vi for oss tradisjonell julemat og julebakst.
I vårsemesteret tar vi for oss streetfood og verdensmat. Da får du prøve deg på nye smaker og teknikker fra forskjellige verdenshjørner, og du vil bli spesielt godt kjent med det italienske kjøkken. Du får også være med på å arrangere et stort streetfoodparty for resten av skolen. Gjennom skoleåret drar vi på flere turer, både i Norge og utlandet.
Se hva tidligere elever har opplevd på linjebloggen
...
En tilrettelagt folkehøgskole
Vi er en folkehøgskole som har fokus på omvendt integrering – hvor dere som er elever får en fantastisk mulighet til å integreres i hverandres hverdag. Hos oss er nemlig alle linjene tilrettelagt for alle. Vi opplever, utforsker og erfarer folkehøgskolehverdagene sammen, på kryss og tvers av funksjonsnivå.